Hoe omarm je jouw imperfecties in een wereld waarin het draait om het perfecte plaatje? 

 

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarin we constant aan moeten staan, moeten presteren en altijd opzoek (moeten) gaan naar meer. Je wordt elke dag verleid met nieuwe hypes en trends op het gebied van leefstijl, voeding en nog veel meer. Ook wordt er vooral op social media vaak een onrealistisch beeld gecreëerd van een beeld of plaatje waar je aan moet voldoen. Maar ook de maatschappelijke druk die om de hoek komt kijken bij het behalen van bepaalde leeftijden, waarin  je denkt te moeten weten welk beroep je wilt gaan doen, een vaste baan moet hebben of juist een bepaalde status moet hebben bereikt, zorgen voor heel veel stress. Waarschijnlijk omdat je (onbewust) denkt dat dit van je verwacht wordt. Op dat moment ben je zo gefocust op het beklimmen van de ladder naar perfectie, dat je vergeet te genieten van alle mooie treden die je ondertussen bewandeld hebt. Tijdens die klimtocht raak je steeds verder weg van jou eigen unieke zelf, omdat je niet meer met je eigen doel bezig bent!

Door deze druk ontstaan er steeds meer klachten zoals bijvoorbeeld:

  • Vermoeidheidsverschijnselen 
  • Depressiviteit
  • Een burn-out 
  • Laag of verkeerd zelfbeeld
  • Eet- en of gedragsstoornissen 

Als jonge ervaringsdeskundige wil ik jou bewust maken van de maatschappij waarin we ons nu bevinden. Wanneer je bewust wordt van je leef- en denkpatronen, ga je zien dat er nieuwe deuren voor je open gaan. Deuren waarvan je niet wist dat ze bestonden of voor je zijn weggelegd. Je gaat merken dat je niet constant hoeft mee te doen aan die druk van de maatschappij waarin je leeft, want je bent daardoor niet meer of minder waard!


Ik weet hoe het voelt om de lat te hoog voor jezelf te leggen en wat voor een invloed dit heeft op je mentale en fysieke lichaam. Dat is ook de reden waarom ik jou wil laten inzien dat; wanneer je meer gaat vertrouwen en geloven in je eigen unieke kracht, de onzichtbare lat naar perfectie minder hoog legt voor jezelf en leert luisteren naar je lichaam, je veel meer je echte unieke JIJ kan gaan zijn! Tijdens de coachingstrajecten laat ik jou ook vooral ervaren hoe belangrijk self-care is! Vaak vergeet je een momentje voor jezelf te nemen. Terwijl dit zo ontzettend belangrijk is!

1:1 Coaching

Het is tijd om terug te komen bij jouw hart en je hoofd te laten voor wat het is. Ons hoofd kletst de hele dag door. Zoveel dat het stemmetje in ons hart geen tijd meer heeft om aan bod te komen. Hierdoor gaan we maar mee met alle hypes en drukte, zonder dat we door hebben wat nu echt goed voor ons is of wat we graag willen bereiken.

Inspiratie sessie

Loop je vast in een bepaald proces of heb jij een belangrijke levensvraag? Wil jij meer uit jezelf halen maar weet je niet hoe? Dan is deze losse inspiratie sessie wellicht iets voor jou. Tijdens deze sessie kun jij jouw persoonlijke vraag of vragen stellen waar je misschien al tijden mee zit en kan ik eventuele klachten verlichten. Ik stem af op wat op het moment van de sessie voor jou belangrijk is. 

Jouw investering

30 minuten: €22,50

60 minuten €30,-