F♥CK Perfection programma

Ben jij klaar om: 

 

 • Echt voor jezelf te gaan kiezen?
 • Je imperfecties te leren omarmen?
 • Perfectie los te gaan laten? 
 • Een nieuwe positieve en vooral liefdevolle kant van jezelf te leren kennen?
 • Meer rust te creëren in je drukke leven?
 • Weer je echte unieke zelf te mogen zijn? 

Het FCK Perfection programma gaat over het omarmen van al je imperfecties. We vergelijken onszelf met alles en iedereen. De sociale druk, zowel op het gebied van ons uiterlijk, werk, voeding en zelfs in onze vrije tijd, wordt steeds groter door de invloed van ons social media gebruik. Je wil zo snel mogelijk voldoen aan het perfecte plaatje. Waarschijnlijk omdat je (onbewust) denkt dat dit van je verwacht word. Misschien doordat je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, waarin je denkt te moeten weten welk beroep je wil gaan doen, een vaste baan moet hebben of juist een bepaalde status moet hebben bereikt. Op dat moment ben je zo gefocust op het beklimmen van de ladder naar perfectie, dat je vergeet te genieten van alle mooie treden die je ondertussen bewandeld hebt. Tijdens die klimtocht raak je steeds verder weg van jou eigen unieke zelf, omdat je niet meer met je eigen doel bezig bent! 

It's time for a change!

Hii, ik ben Eefje and i've been there. Het constant willen presteren, alles ervoor uit de kast trekken wat nodig is, maar hierdoor wel steeds meer mijn eigen unieke kracht verliezen, is een proces wat ik nog niet zo lang geleden ook heb meegemaakt. Het gevoel hebben om te moeten voldoen aan een bepaald perfectie beeld, is een enorme struggle voor mij geweest. Voor mij was het tijd voor verandering! Ik ben toen in aanraking gekomen met mindfulness en meditatie. In eerste instantie dacht ik dat dit heel zweverig en helemaal niks voor mij zou zijn. Niets bleek minder waar te zijn, door mijn kennismaking met mindfulness, ben ik mij steeds meer bewust geworden van waarom deze drang naar perfectie zich afspeelt en welke angsten hier onder schuilen.

 

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om echt voor je eigen unieke zelf te gaan kiezen, je imperfecties te leren omarmen en de perfectie durven los te laten. Daarom ben ik dit programma gestart! Geloof mij; als jij het aandurft om jezelf op de eerste plaatst te gaan zetten, opent zich een nieuwe positieve en liefdevolle kant van jezelf. Hierdoor ga je steeds meer jou eigen unieke zelf kunnen zijn en creëer je meer rust in je drukke leven! Je gaat weer genieten van alle kleine dingen en gaat merken dat je, je steeds minder druk gaat maken over anderen!! 

programma

Wat krijg je bij het FCK Perfection programma:

 

 • Een online coachingprogramma, die je mindset voorgoed veranderd.
 • Je ervaart hoe je vanuit zelfliefde keuzes gaat maken voor jezelf.
 • 5 video trainingen over de volgende onderwerpen: zelfliefde, erkenning zoeken, time management, bewust & gezond eten, ontspanning. 
 • 3 keer 1:1 coaching, om echt jouw eigen ladder te mogen beklimmen! (*1 jaar geldig na aanmeldingsdatum).
 • Een uniek groei boekje, waarin jij alle stappen die jij tijdens dit proces maakt kan vastleggen.
 • Het vertrouwen en de kracht om je imperfecties te gaan omarmen.
 • Online community met inspirerende video's, waar je ook na dit programma nog altijd toegang toe hebt om deze positieve mindset te behouden! 
 • Je eigen echte unieke zelf weer kunnen zijn!!! 

Online training


Elke maandag ontvang je via je mail een video training. In deze video's behandelen we de onderwerpen zelfliefde, erkenning zoeken, time management, bewust & gezond eten en ontspanning. Ik reik je tools aan tijdens deze videotraining die jezelf makkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven! 

1:1 Coaching


De drie sessies voor de 1:1 coaching spreken we individueel af. Deze kunnen plaatsvinden in de Zonnewijzer of online.

 

 

Locatie: Zonnewijzer 

Prins Bernhardstraat 9, 5151 VA, Drunen

Online community


Elke woensdag om 10:00 uur kun je al vragen stellen tijdens de live stream. Mocht je er niet live bij kunnen zijn op woensdag en wel vragen hebben. Kun je deze altijd van te voren stellen zodat ik ze wel kan beantwoorden tijdens deze live Q&A. Je kunt het dan rustig op een ander moment terug kijken! 


Ben jij er helemaal klaar mee om constant maar die druk van buitenaf te voelen?  Ben jij klaar om te investeren in jezelf en wil jij weer echt je eigen unieke zelf kunnen zijn? Twijfel dan niet langer en meld je aan voor FCK Perfection, want jij verdiend het om te stralen! 

 

 Jouw investering?

De kosten voor het F♥CK Perfection programma zijn €350,-*

 

*Dit is exclusief BTW de volledige prijs wordt dus: €423,50.

 

Heb je nog vragen over het programma? Stel ze dan gerust door een mail te sturen naar: contact@coachingmeteefje.nl