Happy New Year

Ben jij de laatste dagen van 2018 al aan het aftellen? 

 

Ik blijf het een gek idee vinden dat het jaar alweer bijna voorbij is. Voor mij stond nog een hele mooi reis op de planning in deze laatste maand van 2018. Reizen is fantastisch vind ik. Vooral naar de zon. Geef mij wat warme zonnestralen, de zee, een zandstrand en ik ben intens gelukkig! Wat ik vooral zo mooi aan reizen vind, is dat je altijd weer wat meer over jezelf en over anderen leert. Zo kwam ik tijdens deze reis weer oude angsten tegen. Angsten die ik vaak weg probeer te stoppen, maar deze keer aan ben gegaan. Het is zo simpel om je mee te laten slepen door je oude patronen en angsten. Ze voelen vaak zo "gewoontjes", terwijl ze eigenlijk je weg naar je unieke zelf zijn, behoorlijk in de weg zitten. Soms is het alsof we vast zitten in een vicieuze cirkel, die, hoe graag we er ook uit willen stappen, ons steeds weer weet terug te trekken als een magneet.

Al een aantal jaren ben ik bezig met mijn reis om los te komen uit deze cirkel en steeds meer mijn eigen unieke zelf te zijn. Scary as f*ck! Maar oh zo dankbaar dat ik deze reis ben aangegaan. Soms waren er tijden bij dat ik weer terug werd getrokken in deze cirkel en dacht geen uitweg meer te kunnen vinden. Nu weet ik dat je altijd een keuze hebt! Wanneer ik weer terug die cirkel in stap, zie ik het als een groot leerproces om weer een stapje dichter bij mijn unieke zelf te komen! Omdat zo te kunnen zien heeft lang geduurd. In het begin voelde het vaak meer als falen en soms komt die gedachten nog wel eens voorbij. Het is niet gek om soms terug naar die cirkel te keren! Je zult er elke keer weer sterker uit komen! Ook al lijkt dat in het begin misschien niet het geval. In 2019 zal ik nog dieper in gaan op dit onderwerp ;)


Dankzij mijn reis naar Kaapverdië heb ik weer geleerd hoe belangrijk het is om altijd liefde boven angst te kiezen! Wanneer je kiest om te leven vanuit liefde, inplaats vanuit angst, zul je merken hoeveel vrijheid je hierdoor krijgt en meer je unieke zelf kunt zijn. Ook het stukje "NO STRESS" waar ze in Sal mee promoten (want ik heb het niet helemaal mee gekregen in het centrum haha.. hier komt binnenkort ook een blog over) ga ik meenemen naar 2019! Daar bedoel ik dan vooral mee, dat ik meer wil gaan genieten van elke dag! Soms heb je een SH!T dag en dat is oké! Maar weet dat elke dag ook een lichtpuntje heeft! Al is het maar een glimlach die je hebt gekregen van iemand of een boterhammetje met hagelslag als ontbijt!

 

Enjoy every day. Dat wordt mijn motto van 2019!! 

 

Ik wil jou een heel mooi en liefdevol nieuwjaar wensen. Vol nieuwe kansen en dat jij jouw dromen waarmaakt op jouw unieke en eigen manier!! 

 

Ik ben heel benieuwd wat jouw motto wordt in 2019?! 

 

Liefs, Eefje

PS. Er zijn nog een paar plekken vrij voor de NEW YEAR RETRAITE! 12 januari in Venlo & 20 januari in Drunen. Dus wil jij het nieuwe jaar ontspannen beginnen? Meld je dan nu snel aan! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0