MIND YOUR BUSINESS PROGRAMMA

Voor een positieve mindset en minder stress op de werkvloer én in het dagelijkse leven!

Het mind your business programma wordt op maat samengesteld naar behoefte van zowel de werkgever als de werknemer(s). De nadruk ligt op bewustwording van je leef -en denkpatroon, de balans tussen spanning en ontspanning en hoe je een positieve mindset kunt ontwikkelen die blijvend is! 

 

Mind your business

Mind your business is een compleet gevuld ochtend-, middag- of avondprogramma van 4 uur. Dit kan variëren van mini-retraite tot teambuilding. In overleg bespreken we de activiteiten die aan bod kunnen komen tijdens deze dag! Het is een toegankelijke manier om kennis te maken met het mindful business programma of juist een innoverend, maar vooral inspirerend, team-uitje te organiseren!

Mind your business masterclasses

Positieve mindset

Life is all about mindset! Onze gedachtes bepalen een groot deel van ons leven. Vaak nemen de negatieve gedachtes het over van de positieve gedachtes. Wat kan leiden tot stress, depressie en angstgevoelens. Tijdens deze masterclass ligt de nadruk op bewustwording van je leef- en denkpatroon en hoe je dit omzet naar positiviteit. 

Meditatie

Meditatie is eigenlijk een aandachtstraining. Hoe wordt jij bewust van jezelf en je lichaam? 

 

Meditatie zorgt o.a. voor: 

  • Het verhogen van je focus en concentratie 
  • Helpt tegen stress 
  • Vermindert depressie- en angstgevoelens
  • Het verhoogt creativiteit

Mindful eten

"Het gaat er niet zo zeer om WAT je eet, maar HOE je eet". Het gaat vaak vooral om aandacht. Neem jij de tijd voor je lunch- en snackmomenten tijdens kantooruren? Hoe eet jij eigenlijk? En hoe kan jij dit makkelijk toepassen op het werk?

Bewegen

Bewegen is een belangrijk onderdeel van ontspanning, voor zowel je lichaam en geest. Hoe kan je genoeg beweging toepassen binnen je werkuren? Even weg van je scherm en je hoofd leeg maken, zodat je weer nieuwe frisse energie hebt om aan de slag te gaan! Denk aan yoga of het maken van een heerlijke mind-walk. 


Workshops en trainingen

yoga met Eefje - business

Yoga zorgt voor meer rust in zowel het lichaam als de geest. Het aanbieden van yogalessen op het werk is een low-cost en innovatieve oplossing voor bedrijven die gezondheidskosten willen verlagen, stress op het werk willen verlichten het welzijn van de werknemers willen verbeteren. Lees hier meer over Yoga met Eefje - Business.

MEDITATIE TRAINING

Meditatie kan je helpen om gevoelens van druk en stress te verminderen. In deze training leer je bewust te worden van wat je voelt. Je neemt waar wat er op dit moment is en wat je voelt wanneer je afstand neemt van de drukte van je dag. De training bestaat uit 7 lessen van 2 uur.

 

Een andere mogelijkheid kan zijn, losse sessies van 10 - 15 minuten. De werknemer kan dan tussen bepaalde tijden binnenlopen om samen met mij, (of met een groep) weer op te laden en met frisse energie weer terug aan het werk te gaan!

 

 

Coaching

Als coach help ik de werknemers om meer inzichten te krijgen op hun leef- en denkpatroon door:

  • Bepaalde gedragspatronen aan te passen die je helpen om je vicieuze cirkel te doorbreken. 
  • Bewust te worden van wie jij bent en hoe jij weer in je eigen kracht komt te staan door o.a. mindfulness opdrachten.
  • Tools aan te reiken die je bewust maken en leren om te gaan met bijvoorbeeld prestatie drang. Zowel op het werkgebied als in de privé situatie.