Nederland Leest - Respect voor je eten

Yes! Eindelijk kan ik vertellen over deze super leuke samenwerking met de bibliotheek in Drunen! Een aantal maanden geleden werd ik benaderd of ik iets kon betekenen voor de campagne; Nederland Leest, met als thema voeding.

 

Ik was gelijk enthousiast en al snel kreeg ik het idee om een workshop te creëren voor jongeren, samen met hun ouders. Geen workshop over "gezonde" voeding, maar over bewust eten en hoe ons eetgedrag wordt beïnvloed door buitenaf. 

 

We eten tegenwoordig vaak op automatische piloot. Hap, slik, weg. We kennen het allemaal wel, je hebt je helemaal uitgesloofd in de keuken en zodra het op tafel staat, is het binnen 10 minuten helemaal op. Heb jij dan echt geproefd wat je gegeten hebt? 

 

We vergeten vaak te genieten van het gerecht wat speciaal voor ons of door ons gemaakt is. We zijn niet meer bewust bezig met hetgeen wat zojuist voor onze neus heeft gestaan. 

 

Tijdens mijn workshop op 9 november ga je weer opnieuw kennismaken met je zintuigen die er voor zorgen dat je, je eten weer proeft en echt kunt waarderen! 

 

Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop!

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0