Online meditatie training

Mediteren is voor mij tot rust komen. Een momentje voor mezelf nemen, bewust worden van alle gedachtes die in mijn hoofd rond dwalen, focussen op mijn ademhaling en volledige aandacht geven aan mezelf.

VAN BUITEN NAAR BINNEN

De maatschappij waarin we leven vraagt heel veel van je. Het is daarom ook niet gek, dat; wanneer jij je ogen even sluit, er veel verschillende gedachtes voorbij komen. To do lijstjes, boodschappenlijstjes, mailtjes die je nog moet versturen en andere gedachtes die een bepaald gevoel van druk of stress bij je oproepen. Meditatie kan je helpen om deze gevoelens van druk of stress te verminderen.

 

In de meditatietraining "Van buiten naar binnen" Leer je bewust te worden wat je voelt! Vaak wordt er gedacht dat je tijdens het mediteren gedachtes en emoties wegstopt of ergens in een andere "ruimte" zweeft. Dat is dus niet zo! Je neemt eigenlijk gewoon waar wat er is en wat je voelt wanneer je afstand neemt van de drukte van je dag.  


Meditatie heeft mij heel erg geholpen om bewust te worden van mijn kwebbelaar (dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent of waardoor je vaak veel beren op de weg ziet). Maar ook laten inzien dat je altijd de keuze hebt; Je kunt namelijk kiezen voor het pad van de liefde (positiviteit) of het pad van de angst (negativiteit). Hoe ga je hier mee om en wat houdt je tegen om je eigen pad (liefde) te volgen... Ik heb deze meditatie training samengesteld met o.a. mijn leermomenten, valkuilen, struggles en hoe ik daar mee om ben gegaan. Ook om jou te laten zien en ervaren hoe fijn het is om het pad van liefde te bewandelen. Soms val je terug in je oude patronen en bewandel je het pad van angst. Weet dat er altijd een laddertje is die jou terug op het pad van liefde zal brengen! 

 

GRATIS PROEFLES

Wil jij weten of deze online meditatie training iets voor jou is? Volg dan de GRATIS proefles.

Praktische informatie

Binnenkort meer informatie over o.a. de startdatum! 

Jouw investering?

€75,- incl. BTW

Inhoud van de training

  • 7 video trainingen 
  • E-book met tips, tricks en oefeningen
  • Opdrachten & Challenges
  • 2x Q&A Live