TRAININGEN & EVENTS

Coaching met Eefje verzorgd verschillende trainingen en events op het gebied van bewustwording en een mindfull lifestyle! Naast de vaste trainingen en events worden er ook verschillende losse workshops en masterclasses georganiseerd. In Eefje's Agenda vindt je alle activiteiten en yogalessen die binnenkort plaatsvinden!

MEDITATIE training

"VAN BUITEN NAAR BINNEN" De Online meditatietraining van Coaching met Eefje, waarin je leert mediteren, kennis maakt met je kwebbelaar en leert hoe je het pad van zelfliefde kan bewandelen. 

Mindful business programma

Dit programma bestaat uit 4 masterclasses van 2 uur. Deze masterclasses zorgen voor een positieve mindset en minder stress op de werkvloer en in het privéleven van uw werknemers.

RETRAITES

Coaching met Eefje organiseert  14 April een eendaagse retraite. In deze dag zullen yoga, mindfulness en creativiteit samenvallen tot een ontspannen dag helemaal voor jezelf. 

 

Ontbijtsessies

Yoga met Eefje organiseert maandelijkse ontbijtsessies! Tijdens deze ontbijtsessie geniet je eerst van een ontspannen yoga of meditatieles met daarna een aansluitend (h)eerlijk ontbijtje! Voor de ideale start van je dag! 

 

Eefje's AGENDA

Elke dinsdag van:

16:30 - 17:30 uur 

Yoga voor jongeren 


Elke donderdag van:

19:15 - 20:15 uur & 20:45 - 21:45 uur  Yoga met Eefje 


Elke Vrijdag van:

19:00 - 20:00 uur & 20:45 - 21:45 uur

Yoga met Eefje 


Deze yogalessen vinden plaats in de Zonnewijzer Drunen. Aanmelden voor deze lessen? KLIK HIER


Alle workshops en cursussen zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar en kunnen altijd op maat worden gemaakt! Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via: contact@coachingmeteefje.nl