TRAININGEN & EVENTS

Coaching met Eefje verzorgd verschillende trainingen en events op het gebied van bewustwording en een mindfull lifestyle! Naast de vaste trainingen en events worden er ook verschillende losse workshops en masterclasses georganiseerd. In Eefje's Agenda vindt je alle activiteiten en yogalessen die binnenkort plaatsvinden!

MEDITATIE training

De basis meditatietraining van Coaching met Eefje, waarin je leert mediteren, kennis maakt met je kwebbelaar en leert hoe je het pad van zelfliefde kan bewandelen. 

Mind your business programma

Dit programma zorgt voor een positieve mindset en minder stress op de werkvloer en in het privéleven van uw werknemers.

Workshop Vision board

Het maken van dit vision board zorgt ervoor dat  jij weer genoeg inspiratie en motivatie krijgt om jou droom waar te maken! 

 

 

Ontbijtsessies

Yoga met Eefje organiseert maandelijkse ontbijtsessies! Tijdens deze ontbijtsessie geniet je eerst van een ontspannen yoga of meditatieles met daarna een aansluitend (h)eerlijk ontbijtje! Voor de ideale start van je dag! 

 

Eefje's AGENDA

vanaf 20 juli 

elke zaterdagochtend Yoga bij de afgraving

08:30 - 09:30 uur!


Elke dinsdag van:

16:30 - 17:30 uur 

Yoga voor jongeren 


Elke donderdag van:

19:15 - 20:15 uur & 20:45 - 21:45 uur  Yoga met Eefje 


Elke Vrijdag van:

19:00 - 20:00 uur & 20:45 - 21:45 uur

Yoga met Eefje 


Deze yogalessen vinden plaats in de Zonnewijzer Drunen. Aanmelden voor deze lessen? KLIK HIER


Alle workshops en cursussen zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar en kunnen altijd op maat worden gemaakt! Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via: contact@coachingmeteefje.nl