Spring Retraite

A lovely reminder of how beautiful change can truly be!

 

Langzaam ontwaak je uit je winterslaap, de dagen worden langer en de zon laat zichzelf steeds meer zien. Er komen weer bladeren aan de bomen, de lammetjes grazen in de wei en de wereld begint steeds meer kleur te krijgen!  Je voelt aan alles dat er weer een nieuw seizoen voor de deur staat, namelijk de LENTE! Mijn favoriete seizoen van het jaar. Een seizoen waarin verandering en groei centraal staan! Je mag laagje voor laagje loslaten en uitkomen bij wie jij bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. Het is tijd voor een nieuwe, frisse start, vol positieve energie! Ben jij klaar voor de grote voorjaarsschoonmaak? Dan bedoel ik niet dat je huis grondig gepoetst en veranderd mag worden, maar JOUW persoonlijke voorjaarsschoonmaak! Hallo nieuwe inspiratie, extra vitamine D en een dubbele portie positieve energie! 

Ben jij klaar om:

 

  • Te ontwaken uit jouw winterslaap?
  • Te gaan bloeien en groeien tijdens dit nieuwe seizoen?
  • Op een creatieve manier aan de slag te gaan met verandering?
  • Jouw zaadjes te planten om te gaan doen wat jij werkelijk belangrijk vindt in het leven?
  • Te genieten van een heerlijk momentje voor jezelf?
  • Meer positieve energie te ervaren?

Wat kun je verwachten?

De dag begint om 10:00 uur en zal eindigen rond 15:30 uur. Ik wil nog niet te veel verklappen, maar wat je o.a. kunt verwachten tijdens deze dag is: 

  • Een ontspannen Yoga-sessie
  • Creatieve mindfulness opdrachten
  • Een (h)eerlijke lunch
  • Bewust worden van de kracht van je mind. 

En nog veel meer leuks...

Praktische informatie

Drunen

Datum: 14 april 2019

Tijd: 10:00 - 15:30 uur 

Locatie: Zonnewijzer Drunen

 

Jouw investering?

 

De kosten voor deze eendaagse retraite zijn: €57,50

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze eendaagse retraite dag? Neem dan gerust contact met mij op!Wat anderen vonden van Eefje's Retraite:

"De New Year Reatraite van Coaching met Eefje was een erg bijzondere dag. Vele disciplines kwamen langs, maar alles perfect in balans tot elkaar. Voor iemand met weinig ervaring op dit vlak maakte Eefje alles heel toegankelijk, maar ook voor degene met meer kennis van bewustwording was deze dag een prachtige bijdrage. Confronterend, ontspannend, motiverend, inspirerend. Deze dag behelst vele woorden, maar het moment voor jezelf stond voorop." 

"De retraite heeft mij erg goed gedaan! Ik voel mij op het dit moment een stuk rustiger van binnen!"

"Ten eerste dank voor de bijzondere dag. Een dag uit de comfortzone. "een beetje vreemd, maar wel lekker". Onverwachte emoties, nieuwe inzichten en nieuwe goals. Ik zal de gouden en zilveren bal in de lucht houden en loslaten. Mooie metafoor. Ik denk dat ik - sneller dan ik dacht- emoties heb getoond en de knoop heb losgelaten die in mijn maag zat. Fijn dat ik dit kon delen, dank voor het begrip ook."

"Ik vond het een bijzondere en inspirerende dag. Eefje heeft een hele aangename en rustgevende stem om naar te luisteren met gesloten ogen!"

"De retraite dag was een bijzondere ervaring en ik heb volledig kunnen ontvangen! Me heerlijk overgegeven aan de bijzondere yoga les en het vanzelf-ontstaan van het creatieve deel van de dag. Het verliep vloeiend, kalm en moeiteloos. En genoten van de heerlijke lunch! Eefje heeft een hele prettige stem, die me erg kan raken in mijn hart. De oefeningen en tips werden helder uitgelegd en er was alle ruimte om mezelf te kunnen zijn. Ik vond het een prettige groep en doordat we afgestemd waren, was er geen 'ruis'. Wat ik uit deze dag mee heb genomen is de dankbaarheid en de bevestiging dat ik geen doelen hoef neer te zetten om te kunnen zijn wie ik ben. Ik open me voor het leven en laat erin gebeuren wat op mijn pad komt. Deze dag kwam op mijn pad en ik heb er intens van genoten!"

"Het was heel fijn en de sfeer was super relaxed. Eefje kan mensen echt een warm en welkom gevoel geven. Ze mogen zijn wie ze zijn. Ik heb ook weer nieuwe inzichten gekregen voor mezelf. De yoga was heel lekker en voor iedereen goed te volgen!"

"Wat een bijzondere dag was dit. De yoga les was zo ontspannend, jou stem maakte dat het voor mij helemaal vanzelf ging en ik dichtbij mezelf kon zijn. Een visionboard maken was even een ding voor mij, maar ook hier zorgt  Eefje met haar enthousiasme dat de creativiteit uit je vingers stroomt. Hier ga ik zeker iets mee doen! Ik vond het een afwisselende dag met veel leer en overwinningsmomentjes voor mezelf."

"Ik ging naar de retraite dag met de gedachte "als het maar niet te zweverig is". Het laatste vond ik helemaal niet, het was juist heel relaxed. Toen ik naar huis ging had ik het gevoel dat ik een dagje naar de sauna was geweest, lekker ontspannen!"