Wie is eefje?


Hii, mijn naam is Eefje van Geffen - Timmermans. Als jonge ervaringsdeskundige laat ik jou inzien dat; wanneer je meer gaat vertrouwen en geloven in je eigen unieke kracht, de onzichtbare lat naar perfectie minder hoog legt voor jezelf, leert te luisteren naar je lichaam, je veel meer je echte unieke jij kunt gaan zijn! 

Eefje Timmermans coaching met Eefje

Yes i've been there

Yes, i've been there. Het constant willen presteren, alles ervoor uit de kast trekken wat nodig is, maar hierdoor wel steeds meer mijn eigen unieke kracht verliezen, is een proces wat ik nog niet zo lang geleden ook heb meegemaakt. Het gevoel hebben om te moeten voldoen aan een bepaald perfectie beeld, is een enorme struggle voor mij geweest. Het werd tijd voor verandering! Ik ben toen in aanraking gekomen met mindset, meditatie en yoga. In eerste instantie dacht ik dat dit heel zweverig en helemaal niks voor mij zou zijn. Niets bleek minder waar te zijn, door mijn kennismaking met deze facetten, ben ik mij steeds meer bewust geworden van waarom deze drang naar perfectie zich afspeelt en welke angsten hier onder schuilen.

 

Ik heb zelf tijdens mijn afstuderen in 2014 een grote stap terug moeten doen door medische klachten. Omdat ik niet gelijk kon doorstuderen, ben ik een thuisstudie gaan volgen en heb ik mijn diploma behaald als voedingsdeskundige. Voeding bepaald een groot deel van ons leven. Of het nu voeding is op het gebied van etenswaar, of emoties die ons voeden (negatieve gedachtes). Het heeft altijd een grote invloed op ons als persoon. Ik wil door mijn eigen ervaring laten zien dat; wanneer je bewust word van je leefstijl en denkwijze, er nieuwe deuren voor je open gaan. Deuren waarvan we niet weten dat ze bestaan of voor ons zijn weg gelegd. Dat we niet constant hoeven mee te doen met die 24/7 maatschappij waarin we leven, want we zijn daardoor niet meer of minder waard. 

 

Het is mijn missie om jou weer te laten luisteren naar dat stemmetje diep van binnen. Dat stemmetje waar jouw krachten in verborgen zitten weer te gaan laten stralen!!