Yoga met Eefje - Business

Yoga en mindfulness wordt steeds meer gebruikt binnen bedrijven. Kijk maar naar bedrijven als Google, Microsoft, Apple of Nike. Het aanbieden van yoga en mindfulness op het werk is een innovatieve en low-cost oplossing voor bedrijven die gezondheidszorgkosten willen verlagen, stress op het werk te verlichten en het welzijn van de medewerkers te verbeteren! Medewerkers zijn de belangrijkste schakel binnen een bedrijf. Een tevreden medewerker die goed in zijn of haar vel zit, zorgt voor positieve energie waardoor deze goed werk verricht en klanten tevreden weet binnen te halen! 

Effecten van Yoga Op het werk

  • Geeft meer rust in zowel het lichaam als de geest. 
  • Zorgt voor minder werkstress
  • Het verbeterd je concentratie
  • Geeft meer energie
  • Het verbeterd klachten zoals hoge bloeddruk en rugklachten
  • Heeft een positieve invloed op het zelfvertrouwen

Al deze positieve zaken leiden tot een productievere en positieve werkomgeving. 


Shortbreak sessies

Shortbreak yoga sessies zijn korte lessen van 30 minuten. Tijdens deze lessen krijgen de werknemers weer even een energieboost voor een productieve dag en het biedt de werknemer de kans om sneller uit bijvoorbeeld een middag dip te komen! Ook leren ze oefeningen die ze zelf kunnen toepassen tijdens hun werkdag tegen bijvoorbeeld rug of nekklachten. 

Ontbijtsessies

Yoga met Eefje organiseert maandelijkse ontbijtsessies! Tijdens deze ontbijtsessie geniet je eerst van een ontspannen yoga of meditatieles met daarna een aansluitend (h)eerlijk ontbijtje! Voor de ideale start van je dag! 

 

 

 

MB programma

Yoga met Eefje Business in combinatie met het mindful business programma is een interessante combinatie van coaching en yoga op de werkvloer. Dit programma zorgt voor een positieve mindset en minder stress op de werkvloer en in het privéleven van uw werknemers.