Iedereen is tegenwoordig druk. Zelfs wanneer je aan de ander vraagt; "Hé hoe gaat het?", lijkt het hoogst haalbare antwoord te zijn: DRUK! Staat jouw agenda ook elke week boordevol afspraken? Is een moment voor jezelf inplannen iets wat onmogelijk lijkt? Toch is het SUPER belangrijk om tijd vrij te maken voor jezelf. Een moment om even helemaal tot rust te komen zodat jouw eigen batterij weer op kan laden! Yoga is hier een fantastische manier voor!

 

Yoga met Eefje organiseert groepslessen, yoga speciaal voor jongeren , yoga binnen het bedrijfsleven en zelfs voor de aller aller aller drukste agenda's is er een mogelijkheid namelijk: Yoga met Eefje ONLINE! Wil jij kennismaken met Yoga met Eefje? Kom dan een gratis proefles volgen!

Yoga met Eefje biedt een ultiem moment van self-care, rust, liefde en jezelf kunnen zijn aan. Je neemt even afstand van de drukte van je dag, om weer met twee voeten op de grond te kunnen aarden en al je to-do lijstjes te laten zijn voor wat het is. Tijdens de lessen ga je steeds meer leren en ervaren hoe het is om in jouw eigen kracht te kunnen staan en hoe je dit kan toepassen in jouw dagelijkse leven. 

Er bestaan veel verschillende soorten stijlen binnen de yoga. Omdat ik niet van labeltjes houd, plak ik die dus ook liever niet op mijn lessen. Maar voor het geval dat er toch een label op geplakt moet worden, noem ik het bij deze: "Eefje-Yoga"! Een creatieve, ontspannen, maar soms ook uitdagende vorm van yoga waarin JIJ centraal staat. De lessen zijn gebaseerd op de Hatha en de Dru Yoga, maar ik haal mijn inspiratie ook uit andere stijlen en mix het tot mijn eigen stijl! 

 

Er wordt soms nog een, naar mijn mening, verkeerd beeld gegeven van yoga. Ik had eerst ook de bekende vooroordelen als; "Niks voor mij, dat zweverige gedoe.", "Dat is toch voor hippies en geitenwollen sokken?" of "Daar ben ik niet lenig genoeg voor." Maar niks bleek minder waar... Heb jij je twijfels over of yoga iets voor jou is? Kom dan een keertje op een GRATIS proefles


Yoga zorgt voor meer rust in zowel je lichaam als in je mind. Het wekelijks beoefenen van yoga zorgt voor minder stress, verbeteren van je concentratie en evenwicht. Het helpt o.a. rugklachten te verminderen en heeft vooral een hele positieve invloed op het vertrouwen hebben in jezelf! Je gaat uitdagingen tegenkomen, waarvan je in eerste instantie denkt dat je ze niet aan kan. Maar je zult gaan merken dat de invloed van je adem en je mind zo sterk zijn, dat jij veel meer kan dan dat je zelf denkt!  

Yoga met Eefje - Lessen

De yogalessen worden gegeven in de Zonnewijzer in Drunen. Naast de reguliere lessen geeft ze één keer in de week ook een les speciaal voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar oud! Je leest hier meer over de lessen, lestijden, tarieven en het aanmelden voor een GRATIS proefles. 

 

Yoga met eefje - Online

Drukke agenda's, we hebben het allemaal. Heb jij altijd al Yoga willen volgen, maar kun je simpelweg de tijd er niet voor maken om op les te gaan? Dan heb ik een oplossing voor je! Yoga met Eefje - Online! Een wekelijkse yogales die je op je eigen tempo kan volgen waar en wanneer jij wilt! En nog veel meer...

 

Yoga met Eefje - Business

Het aanbieden van yogalessen op het werk is een low cost en innovatieve oplossing voor bedrijven die gezondheidszorgkosten willen verlagen, stress op het werk willen verlichten en het welzijn van de werknemers willen verbeteren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor Yoga met Eefje business.